Over Psychologie Praktijk Amsterdam

 

LOGO PPAPNG
2IMG-20220616-WA0084

Ontstaan Psychologiepraktijk Amsterdam

Psychologiepraktijk Amsterdam is ontstaan uit een samenwerking van Peter Paul Mantjes, P.A. Cloin en Marjan Kroon.

Wat zijn de kwalificaties van de psychologen?

Als uw huisarts u verwijst naar een psycholoog van Psychologie Praktijk Amsterdam moet u er vanuit kunnen gaan dat u goed geholpen wordt. De psychologen van Psychologie Praktijk Amsterdam hebben allen een universitaire opleiding gevolgd en de GZ-psychologen staan ingeschreven in het BIG-register van gezondheidszorgpsychologen. Ook zijn de psychologen lid van het Nederlands Instituut van Psychologen(NIP), van de Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen (LVVP) en lid van de vereniging voor gedragstherapie en cognitieve therapie(VGCt). De psychologen zijn eerstelijnspsychologen.  De kinder- en jeugdpsychologen zijn tevens orthopedagoog.

Zorgkaart Nederland

Sinds enige tijd proberen we een valide en betrouwbare methode te vinden om cliëntentevredenheid vast te stellen. U kunt natuurlijk een waardering geven voor de behandeling op Zorgkaart Nederland. Zie ook hoe werkt het. 

Wij stellen het op prijs als ook u onze praktijk evalueert middels deze link: Zorgkaart Nederland

Evaluatie

Wij stellen het op prijs als ook u onze praktijk evalueert!

Aanmelden of meer informatie?

Voor aanmelding of meer informatie over bijvoorbeeld een vestiging bij u in de buurt kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Spreekuur is dagelijks van 8.00-17.00 uur.

Op werkdagen is het secretariaat bereikbaar van 9.00 – 13.00 uur op telefoonnummer: 020 618 4243 Hierna kunt u een bericht achterlaten of stuur een email via info@psychologiepraktijkamsterdam.nl Er wordt dan binnen enkele werkdagen contact opgenomen.

In zeer dringende gevallen (niet voor het verzetten van afspraken of route informatie) kunt u op werkdagen contact opnemen met 06-24273750
in het weekend en buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met uw huisarts.

Adres

Psychologiepraktijk Amsterdam
Van Baerlestraat 13-II
1071 AM Amsterdam
 
Tel: 020 618 4243
Fax: 020 616 5851
email:  info@psychologiepraktijkamsterdam.nl
AGB 94055326